kebiasaannya, tak semua majlis kahwin sama....pasti ade kelainan dan keistimewaan yg tersendiri...sedar atau tak, semua ni menjadi kenangan bagi jurufoto sendiri..mungkin jika diimbas kembali, mungkin mengingatkan kembali kepada pasangan mempelai ataupun kenangan2 yg ada..utk majlis yg berlangsung di Kledang Ipoh ni, CL sampai di rumah pengantin perempuan jam 10 pagi...huh, awal kan...hehe...mcm biasa la...start jam 10 tu CL akan cari shoot2 yg menarik...yg boleh dijadikan kenangan buat keluarga mempelai..kat bawah ni CL upload gambar2 yg menarik untuk dikongsikan bersama... : p

ni dikira desert yg tuan rumah sajikan utk tetamu yg dtg...hehe...desert ni slalunya kat perak jer...dan jarang juga jumpa kat majlis2 kenduri...kira ni la first yg CL jumpa...




emm..kalau posing perempuan mmg no 1....hehe...sampai terlentuk kepala tunggu jurufoto adjust kat screen...keh3...



makcik yg ni CL tak pasti siapa...mungkin makcik kepada pengantin perempuan...keh3...tapi CL mmg suka la cara makcik ni tabur beras kunyit pada pengantin...siap ada gaya lentuk nye tersendiri...cayalah makcik... : p



ekekeke...ni la zali dan fiza...pasangan mempelai yang dirai....fiza malu2 orgnya...zali ni boleh tahan juga kelakarnya...ekeke..tapi mmg la....kdg2 pengantin yg kelakar boleh menghiburkan hati CL yg tgh fikir2 pose yg menarik....mmg xkering gusi la dibuatnya...



yg ni CL sempat ambil mase tgh rehat2 tunggu pengantin...biasa la...dah petang...semua nya dh penat..especially budak2...letih jer...CL pun letih, tp utk pelanggan, semuanya diketepikan...huh.. : )
ok....kita bersambung lain kali...majlis seterusnya iyer...
| edit post
Reactions: 
0 Responses