warkaka....bila tgh tension....tgh stress...tgh nak datangkan balik mood, mcm2 boleh buat....tak semua individu sama....ade yg layan lagu2 favourite..ada yang tidur...tidur..tidur...ade jugak yg "panasss" jer memanjang...bagi CL pula....tgh cemni la kami berlawan...bukan gusti ya....hahaha...lawan editing....edit jela papepun yg menarik hati kami...so buat individu kat luar sane, jgn jadikan tension, stress, xda mood anda ke arah yg negatif...dan yg penting tak mendatangkan mudarat pd org lain...ngeh3....something to share with you all kat bawah ni....present...!! ANAKONDA versi CeritaLensa...hehe...

ni versi anakonda tgh mood baik punya...relakss...

                                               ni versi anakonda tgh marah....xpuas ati....
hahaha..apa2pun gambar ni sekadar hiasan semata2...tiada kaitan dgn siapa2...atau nak copyright org lain punya...original from CL...tq tuan punya muka ya...jgn marah muka dimanipulasikan... :p
| edit post
Reactions: 
0 Responses